Qeveria ka vendosur të krijojë një linjë transporti të dedikuar vetëm për mjekët dhe infermierët. Kryeministri Edi Rama bëri me dije përmes “Facebook” se nga mesdita e të enjtes (12 mars) nuk do të ketë më udhëtime me autobusë në Tiranë dhe Durrës.

 

“? Nga sot në mesditë nuk ka transport urban në Tiranë dhe Durrës

 

?Po bëjmë gati transportin e dedikuar për mjekët dhe infermierët”

 

Bashkia e Tiranës dhe e Durrësit dhanë urdhër që të pezullohen pa afat të caktuar transportet urbanë. Por këtë mëngjes në kryeqytet u panë autobusë që qarkullonin. Afati i fundit është mesdita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *