Gazetarët Flogert Muça dhe Romir Saraçi kanë debatuar në studion e “Quo Vadis” lidhur me gjendjen e opozitës aktualisht.

 

Saraçi u shpreh se kryeministri Rama i ka të zgjidhura “hallet” me ndërkombëtarët, por mendim ndryshe shfaqi Muça.

 

“Mua më pëlqen më shumë një opozitë e tillë që nëqoftëse, nuk e di sa seriozisht, sinqerishtë do e kënë, por më pëlqen një opozitë e tillë që deri në fund kërkon të vendosë atë që ne kërkojmë, një kontroll mbi ekzekutivin”, tha ai. “Nuk i plas i ka zgjedhur ndryshe Rama problemet me ndërkombëtarët, SHBA del ndonjë MCGonigal, afrikanët prite ku të na dalë ndonjë gjë tjetër me zonjën me Melonin, me Macron kanë filluar të dalin gjëra, etj”, thekson Saraçi.

 

Muça: Kryeministri i vendit të ketë marrëdhënie personale me presidentin francez qenka problem?

 

“Jo unë dua të më pyesi mua kur të sjellë ca afrikanë në Shqipëri, unë dua që të më pyesi”, shtoi ai.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *