Kryeministri Edi Rama qe po qëndron prej disa ditësh ne SHBA, zhvillon sot takimin me te rendesishem te vizitës se tij, ate me presidentin amerikan Barak Obama. Takimi pritet te zhvillohet oret e paradites me orën lokale ne Shtëpinë e Bardhe, ku Rama do te kete nje bisede edhe me zevendespresidentin Xho Bajden. Takimi me shefin e Shtëpisë se Bardhe pritet te fokusohet ne raportet mes Shteteve te Bashkuara dhe Shqipërisë, si dhe tek bashkëpunimi si partnere ne NATO per sfidat e përbashkëta globale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *