Kryeministri Edi Rama ka takuar presidentin francez, Emannuel Macron, në Samitit e 17-të të Frankofonisë që po mbahet në Erevan të Armenisë.

 

Kryeministri ka theksuar se pritet që presidenti francez të vizitojë Shqipërinë, ndërsa në takim u theksua fakti se dy vendet do të vijojnë bashkëpunimin në fusha të ndryshme me qëllim përafrimin e qytetarëve të të dyja shteteve përmes veprimtarive të ndryshme.

“Me Presidentin Macron për bashkëpunimin dypalësh dhe vizitën e tij të pritshme në Tiranë🇦🇱😊🇫🇷”.

Ndërkohë nuk dihet asnjë detaj tjetër në lidhje me atë çfarë është diskutuar mes dy liderve dhe s’ka një datë fikse për vizitën e tij në vendin tonë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *