Subscribe

 

Kryeministri i vendit Edi Rama poston shpesh në faqen e tij të facebokut, foto të cilat ai i cilëson si më të rëndësishmet e ditës. Këtë herë ka qënë një shtrëngim duarsh me shefin e Shtëpisë së Bardhë Donald Trump si ‘Photo of the day” gjatë  seancës së sotme plenare të Samitit të NATO-s.

 

Kryeministri Rama gjatë qëndrimit në Bruksel  ka zhvilluar takime edhe kancelaren Merkel dhe homologë të tjerë.

 

 

Në Samitin e NATO-s që po diskutohet për sigurinë dhe luftën kundër terrorizmit

Të pranishëm në takim janë të gjitha vendet anëtare të NATO-s, ndërsa pjesë e Aleancës pritet që të bëhet edhe Maqedonia, pas zgjidhjes së cështjes së emrit me Greqinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *