Subscribe

Ne takimin e përjavshëm te bashkëqeverisjes, kryeministri Edi Rama është ndalur tek shkrirja e Aluiznit dhe Hipotekave, duke e cilësuar këtë si një vendim qe do te lehtësojë ndjeshëm qytetaret. Kjo edhe për faktin se ankesat me te mëdha qe mbërrinin ne platforme, ishin për çështjen e pronave.

 

Duke përsëritur edhe njëherë apelin për qytetaret qe ti drejtohen platformës për çdo shqetësim. Kryeministri Edi Rama deklaroi se pas një sondazhi te kryer, është rritur besimi i qytetareve tek institucionet dhe kjo fal platformës Shqipëria qe duam.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *