Kryeministri Edi Rama i sheh zgjedhjet ne Dibër si një leksion per te gjithë vendin, por edhe per Partine Demokratike. Shefi i qeverise u shpreh se  kandidati i majte fitoi, sepse kishte nje platforme te qarte për t’u shërbyer qytetareve. Rama u është rikthyer edhe njëherë reformave të qeverise ne këto tre vite. I ndërgjegjshëm per numrin e madh te skeptikeve dhe kritikeve, ai është shprehur se mbetet ende shume për te bere, por diferenca me qeverisjen e demokrateve është e madhe. Ketë deklarate, kryeministri i ka bere  në rubrikën e re të komunikimit javor. Çdo te diele pasdite Rama do te komunikoje me publikun nëpërmjet profilit te tij ne facebbok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.