Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me pamje nga me transformimin rrënjësor të Drejtorisë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor në Laç.

Sipas Ramës kjo Drejtori mbulon zonën e Lezhës dhe Mirditës dhe kryen rreth 111,000 shërbime në vit për 55,000 drejtues mjetesh.

“MIRËMËNGJES 😊 dhe me transformimin rrënjësor të Drejtorisë Rajonale të Shërbimeve të Transportit Rrugor në Laç që mbulon Lezhën dhe Mirditën ku kryhen 111,000 shërbime në vit për 55,000 drejtues mjetesh, ju uroj një ditë të mbarë🙏”, shkruan Rama në postimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *