Kryeministri Edi Rama zhvilloi ketë pasdite një takim me delegatet socialiste, një dite para mbajtjes se kongresit te kësaj partie. Ne ketë pritje merrnin pjese edhe përfaqësues te partive politike nga Kosova, Maqedonia e Mali i Zi, si dhe te ftuar te tjerë ndërkombëtare nga partitë aleate te socialisteve. Në një fjalë të shkurtër, Rama ka falenderuar të gjithë te ftuarit për pjesëmarrjen ne kongres, si dhe ata që kanë kontribuar jo vetëm për vendin tone, por edhe për Kosovën. Dhe per ketë, Rama përcolli nje përshëndetje te posaçme për ish-kryeministrin italian Massimo D’alema.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *