Subscribe

Kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Manastirliu ishin në fshatin Vajzë të Vlorës ku panë nga afër kushtet në të cilat jëton familja e Niko Ahmetit.

 

Shtëpia e tyre gjendet larg nga fshati duke bërë kështu të vështirë furnizmin me energji elektrike.

 

Kryeministri Rama premtoi se puna për rindërtimin e shtëpisë do fillojë madje do shikohet dhe mundësia që familja të përfitojë nga grantet për zhvillimin rural si dhe shkollimin e femijeve te familjes.

 

Pak dite me pare Rama ishte ne nje tjeter familje ne Shijak dhe me pas njoftoi strehimin e familjes ne nje banese perkohesisht deri ne ndertimin e nje shtepie te re.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.