Subscribe

2000 të rinj nga Shqipëria, Kosova dhe Diaspora për të tretin vit radhazi, do të kenë mundësi të zhvillojnë praktikën e punës pranë administratës publike. Kryeministri Rama tha se ligji i ri i ndërton një sistem të ri, pasi prej shumë vitesh, administrata ka qenë nën varësinë e partive politike. Konkurset për të qenë pjesë e administratës publike sipas Ramës, janë të rëndësishme e po ashtu, eksperienca e të rinjve është faktor kyç në përzgjedhjen e tyre. Këto deklarata, kreu i mazhorancës i bëri gjatë një aktiviteti të zhvilluar nga Ministria e Rinisë dhe Mirëqenies Sociale për prezantimin e projektit të intershipit në administratën publike.
Për ministrin Blendi Klosi, kjo praktikë do të ndikojë drejtpërdrejtë ne punësimin e të rinjve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *