Kryeministri Edi Rama lajmëroi se në qarkun e Lezhës janë rindërtuar gjashtë qendra shëndetësore.

Në “Facebook”, ai postoi edhe një video nga momentet e rindërtimit dhe sesi duken sot qendrat shëndetësore. Sipas Ramës, deri dje ato ishin si karakatina.

“🏗🚧🚥 #KantieriShëndetësisë

Në qarkun e Lezhës ka përfunduar rindërtimi i 6 qendrave shëndetësore të tjera. Aty ku kishte prej 3 dekadash vetëm karakatina pa asnjë kusht, sot vazhdojnë të “mbijnë” qendra shëndetësore me kushte dhe standarde bashkëkohore, për qytetarët e zonave urbane e rurale dhe stafet mjekësore, të cilat po rrisin cilësinë e shërbimit kudo🙏

#ShëndetësiaQëDuam për #ShqipërinëqëDuam🇦🇱☀️”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *