Kryeministri Edi Rama përmes një video t postuar në rrjetet sociale tregon degradimin e Teatrit Kombëtar.

 

Sipas shefit të qeverisë krahas saj, i pari i qeverisë thotë se brenda sipërfaqes së Teatrit nuk do të ndërtohet nga privati, madje përveç kësaj, projektit të ri do t’i shtohet edhe 8 mijë metra katrorë sipërfaqe.

 

“Sipërfaqja e Teatrit të sotëm Kombëtar jo vetëm që nuk preket, por infrastrukturës teatrore, i shtohen edhe 8.000 metra katrorë më shumë se ç’ka sot! Populiti, materiali me të cilin është ndërtuar ky teatër, as nuk mund të stopohet në degradimin e vet e as mund të jetë dot bazë për rikonstruksion?Tiranës i duhet, dhe do të ketë, Teatrin Kombëtar që meriton?”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *