Tentativën e deputeteve demokrate per te qëlluar me veze ne seancën plenare edhe ne drejtim te kreut te qeverise, kryeministri Edi Rama e konsideron si shterim te arsyes dhe ideve ne selinë blu. Edi Rama ka shkruar nje status te gjate ne Facebook, dhe përmes ilustrimit me nje fotoje me veze, ai shprehet se demokratet ndodhen ne krize, dhe se sot opozita është ne gjendjen e saj me te rende pas nje degradimi te gjate per dy vite e gjysme. Per Ramen, kjo duket qe nga reagimet e saj te pabaza per çështje qe nuk i njohin, qe nga protestat e dhunshme te bazuara ne fantazma te diktaturës se shkuar, e kulmi per te ka qene sot me hedhjen e vezëve ne kuvend. Rama i “këshillon” demokratet qe vezet t’i kthejnë ne pune e ne analize per zgjedhjet e humbura jo vetëm te 2013-es, por edhe te nje viti me pare, ku patën nje rezultat shume te dobët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *