Kryeministri Edi Rama ka publikuar këtë të hënë një një video nga plani për ndërtimin e hekurudhës së re Tiranë-Rinas-Durrës.

Nëpërmjet një postimi në “Facebook”, kreu i qeverisë u shpreh se më në fund do të nisë puna për ndërtimin e hekurudhës, pas finalizimit të një pune disavjeçare me Bankën Europiane për Rindërtim e Zhvillim.

“MIRËMËNGJES dhe me hekurudhën e re Tiranë-Rinas-Durrës, që më në fund do të nisë nga ndërtimi pas finalizimit të një pune disavjeçare me Bankën Europiane për Rindërtim e Zhvillim, ju uroj një javë të mbarë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *