Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se duke filluar nga nesër (15 mars) do të mbyllen të gjitha hyrjet tokësore nga Mali i Zi, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Greqia.

 

Përmes një postimi në “Facebook”, kreu i qeverisë bëri të ditur se kufiri tokësor do të qëndrojë i hapur vetëm për transportin e mallrave.

 

“Nga nesër, e dielë 15 mars në mesnatë, ora 00.00, të gjitha hyrjet tokësore në Shqipëri nga Mali i zi, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Greqia, do të mbyllen për të gjithë udhëtarët me autobus, mikrobuz apo veturë! Kufiri tokësor i Shqipërisë do të qëndrojë kudo i hapur vetëm për transportin e mallrave . Frikë aspak, kujdes po!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *