Lidhja  e një partneriteti  strategjik si dhe njehsimi i diplomave të universitetit Boku ne Vienë më atë Bujqësor në Shqipëri  ishte motivi i vizitës njëditore të kryeministrit Edi Rama, në Austri.

Rama, në delegacionin e  tij më ministren e Bujqësisë Milva Ekonomi, zhvilluan takime me drejtuesit e universitetit së këtij vendi ku u diskutua mundësia e dialogut dhe vizioni shqipëria 2030, që synon hapjen e madhe të universiteteve tona ndaj atyre prestigjioze europiane, deri në finalizimin sic është njehsimi i diplomave.

Gjithashtu në takimin mes ministreve të Bujqësisë së dy vendeve u diskutua mbi bashkëpunimin bilateral në fushën e zhvillimit rural e turistik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *