Kryeministri Edi Rama ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në kuadër të sesionit të 77 të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

 

Kryeministri dhe bashkëshortja e tij Linda Rama kanë zhvilluar një takim me familjen presidenciale, Joe dhe Jill Biden.

 

Kjo gjë u konfirmua nga vetë Rama, i cili shpërndau një foto në Facebook nga takimi i tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.