Subscribe

Kryeministri Edi Rama është ndalur këtë te shtune Zharrez te Fierit per t’u dorëzuar banoreve certifikatat e legalizimit. Ashtu si edhe ne zonat e tjera te vendit, Rama theksoi ndryshimin mes qeverisjes se djathte dhe asaj te drejtuar prej tij lidhur me procesin e legalizimeve. Gjate bashkëbisedimit me banoret, kryeministri iu rikthye edhe njëherë çështjes se atyre te rinjve qe sipas tij, refuzojnë te punojnë, ndërsa mbushin lokalet e basteve e te bixhozit. Vetëm ne Zharrez, jane shpërndare 500 certifikata, ndërkohe qe numri total i lejeve gjate qeverisjes se majte, ka arritur ne 43 mije deri tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *