Kryeministri Edi Rama ka përkujtuar sot 5 Majin me imazhin e memorialit “Nënë Shqipëri”.

 

“Mirëmëngjes dhe ju uroj një 5 Maj të mbarë me këtë imazh nderimi pranë memorialit “Nënë Shqipëri”. Mirënjohje përjetë për të gjithë ata që sakrifikuan jetën në shërbim të Atdheut”, shkruan Kryeministri Rama në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *