Sikurse është bërë traditë, edhe këtë të mërkurë kryeministri Edi Rama dhe kryeparlamentari Ilir Meta janë takuar në selinë e kuvendit, në një bisedë që ka zgjatur për rreth një orë. Reforma zgjedhore mësohet se ka qene ne fokus te takimit mes tyre. Kjo çështje është ne rend dite ne seancën e nesërme ne parlament, ku pritet të votohet edhe përbërja e Komisionit te Posaçëm qe do te merret me ndryshimin e kodit, duke reflektuar rekomandimet e OSBE/ODIHR-it. Ndërkohe, një ditë më parë, dy liderët e maxhorances dhe ai i opozitës paraqiten pikëpamjet e tyre per reformën zgjedhore në tryezën e organizuar nga koalicioni i vëzhguesve vendore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *