Kryeministri Edi Rama ka mbrojtur serish projektin e ri te stadiumit. Ne rrjetet sociale lideri i maxhorances ka postuar nje artikull nga vendi fqinj, Italia. “Ja dhe prestigjiozja “Corriere Della Sera” plot fjale te mira per Tiranën, kullat, stadiumin e ri, frymën e transformimit”- shkruan kryeministri. Ne shkrimin me titull “Kulla e Stadiume, ambicia e Tiranës”, gazeta italiane vendos ne dukje ndryshimet qe ka pësuar Tirana. Nje element qe theksohet ne shkrim është përkatësia italiane e arkitekteve qe kane projektuar stadiumin e aktual dhe atë te ri, si dhe te gjithë qendrën e Tiranës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *