Kryeministri Edi Rama përgënjeshtroi një lajm të medias austriake, “Der Standard” për “Non-Paper-in” slloven për ndryshim kufiri në Ballkan, një nga temat më të diskutuara të këtyre ditëve.

 

Sipas kreut të qeverisë, ai nuk ka mbajtur asnjë qëndrim për këtë dokument dhe as ka mbështetur vizatimin e kufirit mes Kosovës dhe Serbisë.

 

“@ derStandardat @ëebstandardat çfarë zhgënjimi për të parë një gazetë me reputacion kaq të lartë të sillet si një shpërndarës i lajmeve të rreme! Unë kurrë nuk kam thënë ndonjë gjë në lidhje me “Non-Paper” dhe kurrë nuk kam mbështetur ndonjë vizatim kufiri përgjatë vijave etnike midis Serbisë dhe Kosovës! Turp!”

 

Në një artikull të datës 27 prill, “Der Standard” shkruan se Rama, së bashku me presidentin e Serbisë, kanë vizatuar kufijtë Kosovë-Serbi.

 

“Të tjerët tashmë kanë konfirmuar ekzistencën e letrës jo-letër. Kryeministri shqiptar Edi Rama u tha mediave shqiptare se ai kishte parë dokumentin “Non-Paper” dhe hartën me ndryshimet e propozuara të kufirit. Vetë Rama, së bashku me Vuçiç dhe lobistë, miratuan vizatimin e kufijve përgjatë vijave etnike midis Kosovës dhe Serbisë tre vjet më pare”, shkruan “Der Standard”.

One thought on “Rama: Kurrë nuk kam mbështetur vizatim kufiri mes Serbisë dhe Kosovës!

  1. Mendoi se Rama ishte dhe është në dijeni. Kush di edhe sa të kqija tjera din dhe ka pranuar me bashkë puntoret.
    Gazeta austriake nuk fol kot. Nuk jan si disa portale tona që veq fantazojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *