Kryeministri Edi Rama reagoi pas publikimit nga partia demokratike të intervistës së “Dëshmitarit X” i quajtur Albert Veliu.

 

Në një postim ne rrjetin social Facebook Rama ironizoi duke thënë se: “nëse ky është flamuri i aksionit opozitar, atëherë bota nuk është e rrumbullakët, trekëndëshi është katror, Shqipëria ndodhet në polin e veriut, Bashkimi Europian është treg fshatar tek “Ali Demi” dhe lulëzimi është lider”.

 

Gjatë mesditës opozita publikoi intervistën e Albert Veliut sipas te cilit ai është personi i cili ka folur ne telefon me vëllain e ministrit te brendshëm.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *