Subscribe

Kryeministri Edi Rama ka reaguar ne lidhje me akuzat e opozitës per kultivimin e hashashit. Kreu i qeverise ka shfrytëzuar nje bashkëbisedim me fermerët e Këlcyrës dhe përmes batutave, ka ironizuar Partine Demokratike. Gjate takimit me fermerët e Këlcyrës, kryeministri foli per nismat e qeverise per mbështetjen e bujqësisë. Sipas Edi Rames, vitin e ardhshëm çdo sipërfaqe toke, do te kete kanale vaditëse, ndërsa do te marre zgjidhje çështja e pronësisë. 300 milion euro do te përdoren per financimi per zonat rurale per tre vitet e ardhshme. Ky fond do te jepet nga bankat ne forme kredie per fermerët. Këta te fundit nuk kane nevoje te vendosin kolateral pronën, pasi shteti do te jete garant i aktivitetit te tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.