Subscribe

Kryeministri Edi Rama inspektoi punimet ne rrugën e Maliqit, një investim i munguar prej vitesh.

 

Me pas Kryeministri Rama i shoqëruar nga kryetari i Bashkisë Sotiraq Filo dhe me deputetët e qarkut inspektuan godinën e re te Bashkisë Korçë, e cila tashme është shndërruar tërësisht.

 

Me një koncept tërësisht te ri dhe arkitekture moderne Bashkia e Korçës ka rritur numrin e shërbimeve qe i ofrohen qytetareve ne ambientet e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *