Vijojnë replikat ne distance mes dy liderëve politike. Kryeministri Edi Rama, pas konferencës se kreut te PD-se, Lulzim Basha, ka reaguar ne rrjetin social Facebook. Rama shkruan se Basha, duhet t’ja beje ftesën Shteteve te Bashkuara te Amerikës si dhe Bashkimit Europian dhe jo kreut te mazhornaces. Ne komentin e tij, Rama shkruan: Rrofsh Lulo per ftesen per reflektim dhe qetësi, por ate duhet t’ja drejtosh SHBA dhe BE-se. Kryeministri e mbyll komentin duke i uruar kombëtares fitore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *