Emerimi i drejtoreve te rinj ne qarkun Shkoder e vleresimi per punen e tyre ka dominuar mbledhjen e drejtuesve politike te partise socialiste per qarkun e veriut.

 

Perreth 3 ore kryetari i PS, Rama se bashku me drejtuesit socialiste dhe aleatin Doshi kane diskutuar per drejtoret e ketij qarku dhe strukturen e re te bashkive e cila do te rishikohet.

 

Por ne kete mbledhje nuk eshte diskutuar per ngercin me kryetarin e bashkise Shkoder, post i cili mbahet ende nga demokratja Voltana Ademi

 

SENIDA MESI

 

DEPUTETE, PS

 

“Diskutuam problematika mbi shërbimet që do të ofrohen nga bashkitë. Në këtë mbledhje nuk është diskutuar ngërçi në lidhje me kryetarin e bashkisë Shkodër. Janë diskutuar në sërë problematikash. U diskutua edhe elementi i organizmit të strukurave të PS për të bërë të mundur zgjerimin e partisë me ata individë që duan të jenë pjesë e vendimmarrjes”.

 

 

 

ARBEN PELLUMBI

 

DEPUTET, PS

 

 

“U diskutuan opinionet për ato që duhen bërë mirë. Për Shkodrën nuk ka asgjë të re. Këshilli i Veriut ka detyrat e veta specifike. Rendi i ditës ishte ajo që ishte”, u shpreh Pëllumbi.

 

Kryeministri Edi Rama ka shtuar vëmendjen në qarkun e Shkodrës që pas largimit të Valdrin Pjetrit I cili u akuzua nga PD se nuk kishte deklaruar në formularin e dekriminalizimit dënimin në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *