E ndërsa negociatat nuk kanë prodhuar ende asnjë rezultat konkret kryeministri ka shpërndare ne profilin e tij ne Facebook nje postim. Edi Rama fton te gjithë tifozët te bashkohen në fushën e blertë ne Kryeministri, per te ndjekur gjysmëfinalen e Uefa Champions League.

 

Shefi i qeverise thotë se mirëpret edhe kundërshtaret e ekipit për te cilin ai bën tifo. “Sonte në fushën e blertë të Kryeministrisë çdo juventin është i lutur dhe çdo antijuventin është i mirëpritur”, – shkruan Rama.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *