Subscribe

61 e shqiptarëve që kanë marrë pjesë në pyetësorin e Këshillimit Kombëtar janë shprehur pozitivisht legalizimit të kanabisit për qëllime mjekësore.

 

Në një konferencë për mediat, kryeministri Edi Rama, i pyetur se si do të procedohet kjo çështje, u shpreh se do të veprohet ashtu siç kërkojnë qytetarët shqiptarë.

 

“Do të procedojmë siç shprehen qytetarët. Do ta legalizojmë kanabisin për përdorim mjekësore dhe do të hapim një front të ri punë, do të ketë rritje ekonomike dhe rrtje teknologjike. Ajo që kanë thënë qytetarët do të bëhet.”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.