Kryemimistri Rama e ka konsideruar pandeminë COVID-19 si Luftën e Trete Botërore.

Nëse hapim kufijte,, kthehemi në një “Bergamo”, një dramë e vërtete njerëzorë. Në këtë situatë nuk mund ti hapim kufijte.

 

Covid 19 , tha Rama është armiku që izoloi edhe superfuqitë më të mëdha botërore.

 

“Unë nuk di se kush mund të quhet Lufta e Tretë Botërore, vec kësaj situatë që po kalojmë. Jemi në një luftë për ekzistencë dhe kjo luftë ka ardhur për të krijuar halle. As NATO nuk po I bën dot ballë. Nuk di se cfarë duhet të ndodhe tjetër që të quhet Lufta e Trete Botërore kjo pandemic”.
 

Rama premtoi se studenteve nuk do t’iu hiqet asnjë qindarka nga bursa që marrin.

 

Ai kërkoi gjithashtu që qytetarët të denoncojnë edhe ata sipermarrës që I paguajnë në të zezë.

 

“Kush punon në të zezë duhet të denoncojë pronarin dhe ne do të marrim menjehere masa. Në këtë rast garantojmë edhe pagesën ndaj punetorit që është në të zezë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *