Është liruar nga detyra zv/ministri i Arsimit, Redi Shtino. Vendimi është marrë në mledhjen e Këshillit të Ministrave këtë të martë.

 

Ndërkohë është emëruar në postin e zv.ministrit të Arsimit Oltion Rrumbullaku dhe Ninga Gunga.

 

Vendimi për emërimin e Gungës dhe Rrumbullakut është bërë me propozim të kryeministrit Rama.

 

Por lëvizje ka pasur edhe në Ministrinë e Jashtme. Këshilli I Ministrave ka emëruar në postin e zv/ministrit Agron Taren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *