Subscribe

Kryeministri Edi Rama me rastin e Ditës së Verës ka qenë në Elbasan, ku është shoqëruar nga Qazim Sejdinit.

 

Nga qyteti i festës kreu i qeverisë ka uruar qytetarët dhe ka komentuar edhe festimet në ditë të ndryshme të kësaj feste.

 

“Gëzuar ditën e Verës, këtë vit është e veçantë se Lala e feston në 14, Luli e feston në 16, ndërsa lali e feston në datën 17”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *