Bllokohet për katër ore qarkullimi ne piken kufitare te Kapshticës, per shkak te riparimit te një defekti teknik ne sistem nga pala greke. Për pasoje, ketë paradite janë krijuar radhë të gjata automjetesh. Për të përballuar ketë fluks ne të dy anët e kufirit është punuar me kapacitet te plotë sportelesh. Një ditë më parë Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit ne Korçë, publikoi njoftimin e ndërprerjes se shërbimeve ne dogane për te shmangur radhët, por megjithatë jo te gjithë udhëtaret kane qene ne dijeni te tij.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *