Pas 20 minutash pasi u zhvendosën tek Kryeministria, protestuesit u rikthyen tek sheshi “Skënderbej”.

 

Ata po qëndrojnë të grumbulluar dhe të qetë, ndërsa nuk mungojnë thirrjet për drejtësi.

 

Deri në këto çaste nuk ka patur akte dhune apo tensione.

 

Ndërkohë që pranë ministrive ka efektivë të shumtë policie që qëndrojnë në gatishmëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *