Pedagogia Ilirjana Kuçana e angazhuar edhe me grupin e punës për protestën e 7 korrikut ka sqaruar se protesta është përtej Sali Berishës, përtej Partisë Demokratike e përtej opozitës.

 

Kuçana u shpreh në studion e “Quo Vadis” se protesta e 7 korrikut përmbledh të gjitha kaozat që kanë qytetarët shqiptarët dhe është një nismë për të ndaluar shpopullimin e vendit.

 

 

“Protesta e 7 korrikut nuk ka të bëjë me Sali Berishë, është përtej Sali Berishës, përtej Partisë Demokratike, përtej opzitës. Protesta e 7 korrikut është për të bashkuar të gjithë segmentet.

Edvini është i lutur të jetë pjesë e frontit për shpëtimin e Shqipërisë. Unë mendoj se 7 korriku është i rëndësishëm për të ndaluar shpopullimun e vendit. Është e dhimbshme të degjosh studentët në auditore që duan të largohen nga vendi. Unë jam shumë patriote, ta duam më shumë Shqipërinë se partinë.

Në protest janë bashkuar të gjitha kauzat që kanë qytetarët. Nëse nuk e kuptojmë që Shqipëria është në rrezik është një problem shumë i madh.
Sot kemi të bëjmë me një shtet diktatorial.” – ushpreh Ilirjana Kuçana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.