Fundjava është periudha me e monitoruar nga policia rrugore per te parandaluar aksidentet. Vetëm ne 12 oret e fundit, policia e Fierit ka marre masa ndaj me shume se 100 qytetareve për shkelje te rregullave te qarkullimit. Policia njofton se 96 drejtues mjeti janë gjobitur, 2 janë arrestuar, ndërkohe qe janë pezulluar 20 leje drejtimi kryesisht per shpejtësi te larte dhe përdorim te alkoolit. Sipas policisë, u vendosen 21 masa administrative për përdorim të celularit gjatë drejtimit të mjetit, ndërkohe që u këshilluan shumë drejtues për të shtuar kujdesin gjatë drejtimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *