Subscribe

“Qilimi Fest” edhe këtë vit bëri bashkë në Gjirokastër qindra vizitorë nga zona të ndryshme të vendit por edhe shumë turiste të huaj.

Në pazarin e qytetit u prezantuan punime në tezgjah. Turistet u shprehen te impresionuar nga qyteti I gurte dhe bukurite e natyres.

“Është nje qytet shumë i bukur, unë vi nga Spanja dhe është hera e parë në Shqipëri . Ccdo gjë është e bukur. Janë shum njerëz të mirë dhe për mua kjo është e rëndësishme dhe qyteti shumë i bukur”, tha një turist.

Gjirokstra po frekuentohet tashmë jo vetëm gjatë sezonit veror, por po njeh një numër te lart vizitorësh gjatë gjithë muajve te vitit./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *