Pas qëndrimeve publike të kryeministrit për aleanca politike parazgjedhore, LSI i përgjigjet me nevojën për thellimin e reformave dhe luftën kundër drogës. Sekretari i Përgjithshëm Luan Rama flet për përqendrim të ekzekutivit ne detyrimet e tij. Zyrtari i lartë i LSI-së apelon për vëmendje më të shtuar në përmirësimin e ekonomisë së vendit. Aleatja kryesore e PS në koalicionit qeverisës vlerëson shumë të rëndësishëm edhe reformën zgjedhore. Rama thotë se do të përcjellë në komision propozimet e saj konkrete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *