Pas akuzave te opozitës ka reaguar edhe qeveria nëpërmjet faqes transparenca.al. Qeveria sqaron se tenderi është zhvilluar nje vit me pare për mbështetjen e sistemit ekzistues të kontabilitetit dhe auditit te fondit te sigurimit te detyrueshëm shëndetësor; sistem i cili është blere nga e njëjta kompani qe ka fituar edhe ketë tender. “Shërbimi, së cilit i referohet deklarata e PD-së ka të bëjë me përditësimin e shërbimit që parashikohet në kontratën që shoqëria “Intech+”, ka lidhur që vitin 2007 kur institucioni drejtohej nga Elvana Hana”; shkruhet ne sqarimin e dhëne nga qeveria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *