Subscribe

Shoqërimi i personave VIP dhe delegacioneve ndërkombëtare, shpëtimi i pengjeve, menaxhimi i protestave dhe rebelimit te refugjateve. Kjo është stërvitja e improvizuar e policisë ushtarake, qe po zhvillon keto dite ne Bize. Zv/Ministri i Mbrojtjes Petro Koçi, tha per Vizion Plus se së shpejti, do te kemi nje qender ekselence, e cila do te merret me identifikimin e luftëtareve, qe i bashkohen ISIS dhe per eliminimin e këtij fenomeni. Policia ushtarake është nje strukture mbeshtetese e Forcave te Armatosura Shqiptare, e cila ka detyra te veçanta, duke nisur qe nga kontrolli qe u ben ushtarakeve ne rastet e thyerjes se rregullave, deri tek mbështetja qe u jep atyre ne emergjencat civile dhe krizat humanitare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *