Të papritura, kërcime sensuale, afrimitete, diskutime në vesh dhe propozime për martesë, gjithçka ndodh në festën e “Ferma VIP”.

Muzika ndaloi dhe Buçko u ul në gjunjë duke i propozuar Marianës, e cila i tha “Po”, pa u menduar dy herë. Momenti shkaktoi të qeshura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Por, Mariana mori edhe një puthje nga Albano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Nuk munguan as kërcimet sensuale të vajzave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Ndërkohë, djemtë po festojnë siç vetëm ato dinë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Fermerët janë mbledhur në Arenë dhe po kërcejnë e festojnë së bashku.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *