Bëhet fjalë për çastin e puthjes së aktores Lena Dynham me Brad Pitt, në premierën e “Once Upon a Time on Hollywood”. Disa foto të shkëputura nga ky moment janë shpërndarë gjithandej në internet.

 

Lena shkoi drejt e tek Brad dhe i dhuroi një puthje në buzë. Ose më saktë, diku mes buzës dhe faqes, por që këtë informacion e dinë vetëm aktorët protagonsitë të këtij çasti.

 

Gjithashtu, edhe pse për ne mund të duket e sikletshme nga foto Brad duket se nuk mendon kështu.

 

Lena dhe Brad kanë qenë dhe një herë tjetër në titujt e mediave të shoëbizi-t, vitin e kaluar, teksa ishin duke xhiruar “Once Upon a Time in Hollywood”, e kur aktorja u kap nga paparazz-ët në sheshin e xhirimit, në një moment delikat teksa i tregonte ish-bashkëshortit të Angelina Jolie të brendshmet që kishte veshur.

 

Pak e dyshimtë e gjithë kjo situatë…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *