Sot është dita e pestë e luftës me të cilën po përballet Ukraina.

 

Ndërkohë pritet që delegacioni nga Ukraina dhe nga Rusia të ulen në tryezën e bisedimeve sot në mesditë, në Bjellorusi.

 

Ndërkohë kryeministri Edi Rama ka ka shpërndarë një foto epike, mbi të cilën ka shkruar thjesht mirmëngjes dhe ka vendosur edhe flamurin e Ukrainës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *