Gjykata e Lezhës pushon cështjen ndaj Arben Ndokës.

Sipas gjykatës nuk provohet vepra penale ndaj ish deputetit socialist të Lezhës.

Arben Ndoka, raporton Vizion Plus, u arrestua në tetor të vitit 2018,  gjatë operacionit “Volvo 4”.

Ai ishte mes personave të hetuar dhe proceduar për përfshirje në një skemë tjetërsimi pronash.

Ndokës në atë kohë, pas arrestimit iu sekuestrua edhe pasuria në miliona euro kryesisht në bregdetin e Lezhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *