Pas mbylljes se shkollave, kopshteve dhe cerdheve deri ne 23 mars, qeveria ndermerr nje tjere mase.

Pushim do te jete edhe njeri nga prinderit nese eshte i punesuar ne administraten shteterore, si ne nivel qendror edhe lokal.

Vendimi percakton pushim vetem per ate prinder qe femijet i kane ne cerdhe, kopesht apo ne arsimin baze, ate 9-vjecar.

Qeveria i ben thirrje sektorit privat qe te gjejne mundesine per te lene pushim njerin nga prinderit ne rastet kur si nena dhe babai jane te punesuar ne privat.

Vendimi vjen nje dite pasi kryetari i partise demokratike Basha e propozoi si nje nga masat ne perballjen me koronavirusin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *