Subscribe

Edhe pse objekti me i madh i kultit per muslimanet e Tiranës do te përfundoje ne 2018, punimet per xhaminë e Namazgjase kane ecur me ritme te shpejta. Ky ishte konstatimi i kryebashkiakut Erjon Veliaj dhe kryetarit te komunitetit musliman Skënder Brucaj gjate inspektimit te punimeve. Kryetari Veliaj ka komentuar edhe ngjarjen e rende te ndodhur ne qendër te Stambollit. Xhamia e Namazgjase është parashikuar te përfundojë pas dy vjetësh. Ajo ka nje sipërfaqe prej 1200 metrash katrore e po kaq edhe pjese e hapur. Ne brendësi te saj është parashikuar ndërtimi i dy kateve parking nëntokësor, nje qendër kulturore, qendër mediatike dhe librari.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *