Subscribe

Me rastin e Krishtlindjes bashkia e Pukes organizoi për herë të parë panairin e produkteve vendase .

Pukafest u karakterizua nga prezantimi i produkteve te shumëllojshme vendase , muzika dhe argëtimi për fëmijët e vegjel.

Edhe qytetarët shprehen se “Pukafest” ka sjelle nje atmosfere festive ndryshe nga vitet të kaluara .

Bashkia e Pukes synon qe panairin ta shnderroje në traditë të përvitshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *