Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi nëpërmjet një postimi në rrjete sociale ka informuar publikimin e fondit të pyetjeve nga ana e Qendrës së Shërbimeve Arsimore (QSHA) për provimin e informatizuar për ata maturantë që do të preferojnë të studiojnë këtë vit në programin “Mjekësi e Përgjithshme”.

 

POSTIMI I PLOTË I MINISTRES KUSHI:

Siç ju premtuam, QSHA sapo ka publikuar Fondin e Pyetjeve për provimin e informatizuar të programit “Mjekësi e Përgjithshme”. 👨‍⚕️👩‍⚕️👨‍💻

Të gjithë maturantëve të këtij viti që kanë vendosur të zgjedhin këtë program studimi i uroj shumë suksese dhe realizim të ëndrrës së tyre! 😃

Për të gjithë maturantët festa të gëzuara dhe një vit të ri të mbarë e të lumtur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *