Një ngjarje e paprecedentë tronditi opinionin publik pak ditë më parë ku u raportua se Marjus Musaku kishte marrë peng një 30-vjeçare të quajtur Ersida Dyrmishi.

 

Kjo e fundit u gjet pas disa ditësh në një banesë në Durrës dhe akuzoi Musakun se e mbante peng dhe e abuzoi seksualisht.

 

Ditën e sotme nga familjarët e Musakut janë publikuar prova që sipas tyre vërtetojnë të kundërtën.

 

Në këto prova përfshihen mesazhe dhe telefonata të shkëmbyera në rrjete sociale nga të dy personat.

 

“Pengmarrësi” dhe e “rrëmbyera” madje shkëmbenin edhe foto me njëri tjetrin.

 

Këto janë disa nga fotot që 30-vjeçarja nga Durrësi dhe 32-vjeçari nga Lushnja i kishin dërguar njëri tjetrit në chat-e private.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.